På gården finns just nu sju Islandshästar och en Nordsvensk brukshäst, Flora. Islandshästarna är Blesa, Bletta, Bardi, Littla-minn, Ljomi, Littla och Freisting. Littla-minn, Bletta, Ljomi och Bardi är egna uppfödningar. Freisting och Blesa är bedömda med fina resultat. 

Vi bedriver ridskola på Islandshästarna. Hästarna är lugna och snälla och en perfekt nybörjarhäst. Vi du prova på att rida går det bra att ta en tur i skogen eller i vår fina paddock. Hästarna kan rida av alla. gammal som ung. Du bör dock inte väga mer än 90kg. Ring för mer information.

Ridskola

På vår ridskola rider du på våra trygga islandshästar. På lektionerna blandas innehållet med bland annat ridning, teori, pyssel och uteritter. Grupperna är små vilket minskar stress och eleverna får mer tid och hjälp. 

Barn/ungdomsgrupp
Barn upp till 16år. 180:-/gång

Vuxengrupp
220:-/gång

Vid sjukdom har du möjlighet att rida igen två missade lektioner. Då får du rida i en annan grupp vid passande tillfälle.
 

Turridning

Är du sugen på att prova på att rida islandshäst? Eller bara ta en tur i skogen på våra fantastiska ridvägar i vackra Bergslagen? Då kan du prova någon av våra turer.

Lilla svängen
Tar ungefär 1-1,5 timme varav ca 50 min ridning.
350:-

Långa rundan
Tar ungefär 1.5-2 timmar varav ca 1,5 timme ridning.
450:-

Vid andra önskemål är Ni välkomna att kontakta oss.